ProSpine.md

Despre noi

Un Centru de Performanţă defineşte, de obicei, o concentraţie a unor competenţe într-un anumit domeniu. Deci, un Centru de Performanţă nu este neapărat o „clădire” cu intrare separată. Centrul de Performanţă este, în esenţă, un colectiv de profesionişti mic ca număr, dar care posedă competenţe mari în domeniu.

Misiune
Centrul Național de Chirurgie Spinală este conceput ca o structură medicală multidisciplinară dedicată acordării asistenţei medicale de cea mai înaltă calitate în domeniul chirurgiei spinale.

Scopul activităţii Centrului este implementarea celor mai performante tehnici de tratament chirurgical a maladiilor coloanei vertebrale, prin îmbinarea experienţei şi competentei specialiştilor din mai multe domenii.

Viziune
Centrul activează pe principiile medicinei bazate pe dovezi prin promovarea informării, a educaţiei continue şi a cercetărilor ştiinţifice în domeniul chirurgiei spinale şi a tratamentului chirurgical al durerii.

Filozofie
Echipa specialiştilor Centrului are ca scop sa transforme vizita D-voastră pentru consultaţie într-o experienţa plăcută şi informativă.
Specialiştii noştri Vă vor oferi un spectru larg de posibilităţi diagnostice şi de tratament. Echipa de medici ai Centrului posedă, de asemenea, expertiza în domeniul cercetărilor ştiinţifice a tehnicilor chirurgicale avansate şi a implanturilor. Noi punem speranţă în necesitatea de educare şi informare a pacienţilor.

Scopul nostru final este să Vă oferim o asistenţă medicală spinală de nivel internaţional.